Trond Giske Danser - Kvinnen Pa Giske Videoen Med Kraftig Kritikk Mot Vg Pfu Vil Ha Saken Dagsavisen

Onsdag kveld står kvinnen i dansevideoen med Trond Giske fram i et lengre intervju med TV 2 hvor hun retter kritikk mot VGs dekning av saken. Den viser at Giske henger over ryggen på en kvinne i 20-årene og holder hånden sin på kvinnens hofteparti mens de danser.


Dansevideoen Kvinnen Som Danset Med Giske Gar Knallhardt Ut Mot Vg

Han ble valgt til partiets nestleder i 2015 og etter stortingsvalget 2017.

Trond giske danser. Bråket etter Trond Giskes dansevideo. Men går de for langt. Opptaket viser strengt tatt ingenting.

Men når tilliten har svulster har man mindre å gå på. Offentligheten er blitt velsignet med et amatøropptak på seks sekunder av Trond Giske som danser med en yngre kvinne på et utested i Oslo. Her danser Trond Giske Videoen ser verre ut enn det var.

I dag skulle jeg ønske at jeg aldri gikk med på å møte VG-journalisten sier Sofie som ikke ønsker at vi bruker etternavnet hennes. Trond Giske har altså danset med en kvinne på en pub. Slik så det ut da avgått Arbeiderparti-nestleder Trond Giske danset seg ut av innstillingen fra Trøndelag.

Hun mener at Ap-politikeren ikke gjorde noe galt og at VG med viten og vilje fremstilte saken på en måte som rammet Giske. Kvinnene som laget den korte danse-videoen med Trond Giske er rasende på sin egen fagforening og mener de har blitt brukt i et politisk spill sier den ene av kvinnene til NRK. Tillitsvalgt sendte ny bekymringsmelding om Trond Giske.

Trond Giske her på et bilde fra Arendalsuka i sommer. Under konstitueringen av nye Orkland Ap beklager Trond Giske for sitt maktmisbruk på direkten. Pedersen Terje NTB scanpix Kvinnen i Giske-videoen til NRK.

November 1966 i Trondheim er en norsk tidligere politiker for ArbeiderpartietHan satt på Stortinget fra 1997 til 2021 og var statsråd i to regjeringer. Samme dag som tidligere Ap-nestleder Trond Giske 52 ble innstilt til et nytt toppverv i Trøndelag Ap og plass i Aps mektige landsstyre. 2 min Publisert.

Jenta i videoen er fra Ålesund. Det var lite strategisk av Giske å dra på nabopuben med en kamerat og danse med en yngre kvinne like før årsmøtet hans forhistorie tatt i betraktning. Nå er det ingen metoo-skandale på gang bare fordi Trond Giske går på nabopubben jekker opp en Dahls og danser med folk.

Trond giske svarer på det mye omtalte barbesøket og videoen der han danser med en ung kvinne. Trond Giske uttales jiske født 7. Ser verre ut enn det var.

0611 oppdatert 27032019 kl. 1851 del på facebook. Lot VG leserne få et inntrykk av at saken var mye mer alvorlig enn det Giske og den unge kvinnen selv opplevde spør Erik Waatland.

Kommentar VG sparer ikke på kruttet når Trond Giske danser med unge kvinner på byen. Danser man med en annen på et utested ser det ofte slik ut. I februar ble en video av en beruset Trond Giske dansende med ei jente spredt i sosiale medier og publisert i avisene.

Dette er ei oversikt over kva som skjedde i vekene etter at Trond Giske blei filma medan han dansa saman med ei 27 år gamal kvinne på bar i Oslo. Vg sparer ikke på kruttet når trond giske danser med unge kvinner på byen. 010319 1205 Oppdatert.

Sofie 27 danset med Trond Giske på Bar Vulkan. Ikke fordi det i seg selv er uetisk men fordi det er åpenbart at enkelte ønsker å sverte hans navn og parti mer enn han har klart. Fredag morgen kommer Giske ifølge NTB med sin versjon av det som skjedde på videoen som utløste bekymringsmeldingen Lørdag kveld var jeg hos en kollega i Oslo og så skiskyting på TV og spiste middag.

Ap-politiker Trond Giske stilte opp på en videoselfie. Lars Eivind Bones D. Han var kirke- utdannings- og forskningsminister 20002001 kulturminister 20052009 og næringsminister 20092013.

Sofie 27 forteller til TV 2 at hun angrer på.


Sofie 27 Danset Med Trond Giske Dette Er Hennes Historie


Hurtigste Trond Giske Danser


Her Er Dansevideoen Som Felte Giske Nrk


Vi Stotter Deg Trond Giske Home Facebook


Seks Sekunder Som Avgjorde Giskes Skjebne


Slik Endret Vg Saken Om Giskes Dansevideo Etter Kritikken Norge


Hurtigste Trond Giske Danser


Trond Giske Wikipedia


Hurtigste Trond Giske Danser


Tv 2 Kilder Varsler Kritisk Sak Pa Vgs Journalistikk Rundt Giske Dansingen


Kvinnen Pa Giske Videoen Med Kraftig Kritikk Mot Vg Pfu Vil Ha Saken Dagsavisen


Kvinner Er Rasende Etter Videoen Med Giske Klar Tale


Slik Reagerte Haddy Njie Pa Dansevideoen Na Er Det Over


Sofie 27 Fra Alesund Danset Med Trond Giske Kommer Med Krass Kritikk Av Vg Smp No Nyheter Nyheter Fra Alesund Sunnmore Og Nordvestlandet


Trond Giske Danser Ute Pa Byen Youtube


Vg Sparer Ikke Pa Kruttet Nar Trond Giske Danser Med Unge Kvinner Pa Byen Men Gar De For Langt


Vg Trond Giske Omdommestup For Vg Etter Giske Saken


Snublet Pa Malstreken I Sine Egne Bein Adressa No


Giskevideoen Youtube

LihatTutupKomentar